Huidverzorging

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Goede huidverzorging is daarom belangrijk. Het doel van huidverzorging is om onze huid zo jong, gaaf en gezond mogelijk te houden.

Er zijn 3 belangrijke regels die je zou moeten zien te voorkomen.

1. Roken
2. Zon licht vermijden
3. De huid niet laten uitdrogen.

Door goede huidverzorging wordt het proces van huidveroudering vertraagt.

 

Nouvital Basic: €46,00

Bij deze behandeling wordt de huid eerst gereinigd waarna een enzymatische peeling op basis van aloë Vera wordt uitgevoerd. Zoals u wenst worden uw wenkbrauwen geëpileerd en zullen de onzuiverheden verwijderd worden.

Daarna zal uw huid gemasseerd worden. De huid wordt gevoed en gaat door de massage comfortabeler aan voelen. Na de massage krijgt u een masker waardoor de huid er frisser uit gaat zien en steviger wordt. Na het masker ronden we behandeling af met een beschermende 24 uurs crème aangepast aan uw huid.

 

Nouvital intensive: €58,00

Naast comfort en ontspanning brengt deze behandeling de huid in betere conditie. De huid wordt eerst gereinigd en daarna gepeeld met de enzymatische peeling. Zoals u wenst worden uw wenkbrauwen geëpileerd en zullen de onzuiverheden verwijderd worden.

Daarna zal uw huid gemasseerd worden. De huid wordt gevoed en gaat door de massage comfortabeler aan voelen. Na de massage krijgt u een peel off masker die huidtype gebonden is. Bij normale tot droge huid is het masker opgebouwd met Bio Marine Extracten voor een intense vochtregulering.

De gecombineerde /vette huid wordt behandeld met een peel off masker met mineralen uit de Dode Zee waardoor de talgafscheiding wordt gereguleerd. De gevoelige huid wordt behandeld met alginaat peel off masker dat de weerstand van de huid verhoogt.

Voor de gerevitaliseerde/rijpere huid maak ik gebrui van Rice Bran peel off masker dat rijk is aan vitamine E en anti-oxidanten.

 

Rau Fruit Acid: €63,00

De Methode van inspira med is gebaseerd op de werking van fruitzuren en zorgt voor directe verbetering en verjonging van de huid. Bijzonder aan de methode is dat de behandeling niet alleen in kuurverband hoeft uitvoeren.

Na het 30Ste levensjaar wordt het lastig om dode huidcellen kwijt te raken. De huid wordt grauw en schilferig. Fijne lijntjes en onzuiverheden kunnen toenemen. Een chemische peeling kan de oplossing zijn. Een cocktail van zuren lost de structuur op waarmee de huidcellen met elkaar verbonden kunnen zijn. De huid krijgt een zeer sterke stimulans om nieuwe cellen aan te maken.

De huid gaat dan meer vocht absorberen en de huidelasticiteit wordt verbeterd. De huid krijgt een fris, egaal aanzien.

 

Losse modules

Epileren: €10,50
Verven wenkbrauwen: €10,50
Verven wimpers: €10,50
Wrat verwijderen gelaat/decollete: €20,00
Wrat verwijderen voet: €25,00
Extra/onzuiverheden: €20,00

Harsen

Bovenlip: €10,50
Kin: €10,50
Kaaklijn: €15,50
Rug: €27,50
Onderbenen: €27,50
Bovenbenen: €27,50

 

 • Huidverzorging

  Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Het doel van huidverzorging is om onze huid zo jong, gaaf en gezond mogelijk te houden...

  Lees meer


  Voetverzorging

  Goede voetverzorging is belangrijk. Tijdens ons leven lopen wij gemiddeld tweeënhalf keer om de wereld. Onze voeten hebben het best zwaar te verduren...

  Lees meer


  (Sport)massage

  (Sport)massage is een weldaad voor uw spieren.We leven in een drukke maatschappij waar we altijd maar bezig zijn. Onze spieren worden daarom veel belast...

  Lees meer