Over mij

monica-beneficiumIk ben Monica Bleumer. Ben geboren in Doetinchem op 15 september 1982. Sinds april 2014 woon ik samen met mijn vriend en zoontje in Gaanderen.

In 2008 ben ik begonnen met mijn salon. Op een slaapkamer in mijn vorige huis in Gendringen. In 2011 hebben we een stuk aangebouwd en ben ik van daaruit gaan werken.

Wegens verhuizen moest ik ook mijn salon verhuizen. Zo ben ik terecht gekomen in het mooie klooster in Ulft, waar ik vanaf april 2015 werk.

In 2001 ben ik met mijn eerste opleiding schoonheidsspecialiste begonnen aan het Gelders opleidingsinstituut. Daarna volgde nog vele opleidingen en cursussen waaronder: sport massage, nagelstyling, pedicure, hotstone massage, kruidenstempels massage, diabetische en reumatische voet.

Rust en ontspanning in combinatie met een goede huidverzorging is de sleutel tot een stralend uiterlijk.

Wat de reden van uw bezoek ook mag zijn, u bent bij mij in goede handen. In de salon wordt een breed assortiment aan behandelingen aangeboden, er zit vast ook iets voor u bij.

Vragen? Neem gerust contact met mij op.

 • Huidverzorging

  Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Het doel van huidverzorging is om onze huid zo jong, gaaf en gezond mogelijk te houden...

  Lees meer


  Voetverzorging

  Goede voetverzorging is belangrijk. Tijdens ons leven lopen wij gemiddeld tweeënhalf keer om de wereld. Onze voeten hebben het best zwaar te verduren...

  Lees meer


  (Sport)massage

  (Sport)massage is een weldaad voor uw spieren.We leven in een drukke maatschappij waar we altijd maar bezig zijn. Onze spieren worden daarom veel belast...

  Lees meer